Panelfelújítás függesztett hídból

Panelfelújítás függesztett hídból

Panelházak felújítása, új épületek homlokzatainak szerelése esetén stabil és rugalmas megoldás a függesztett munkahíd.

Kapcsolat:+36 30 822 9504Tel.:06 23 416 298

Változatos kiépítés, rugalmas megoldások.

Homlokzatok szerelése, felújítása, javítása vagy panelházak utólagos szigetelése esetén a legpraktikusabb megoldás. A függesztett állvány egyben munkafelület és teherlift. A munkaszint pontosan oda állítható, ahova szükséges. Az építési anyagok, szerszámok a hídban tárolva mindig kéznél vannak, így mintegy teherliftként is hasznos a függesztett munkaállvány.

Panelfelújításoknál nagyon bevált módszer ennek a megoldásnak a használata. nem kell az épület körül bonyodalmas felvonulási területet kialakítani. Az állványzat minden esetben abba a pozícióba állítható, ahol szükség van rá.

Igen gyakori, hogy az épület körül az építési terület nem alkalmas munkavégzésre. Ilyen esetben nagy előnye van a magasból függesztett állványzatnak. A hidak kiépítése minden esetben a feladat igényeihez igazíthatóak. Az állványzat hossza, az alaprajzának törtvonalú kialakítása mind változhat. A függesztési pontok minden esetben a munkavégzés legideálisabb pozíciójába állíthatóak.

Gyakran előforduló igény meglévő homlokzati elemek, díszek, világítás vagy üvegsérülések javítása, Ilyen alkalmakkor az idő és engedély igényes homlokzati állványozás helyett praktikus és gyors megoldás a függesztett híd.