Speciális kiépítések

Speciális kiépítések

A magasban végzett munkák a legváltozatosabb feladatok közé tartoznak. A megfelelő munkakörülmények biztosítása ilyen esetekben komoly kihívás. Szakembereink, speciális függesztett technológiánk és 20 éves gyakorlatunk az Ön rendelkezésére áll céljainak eléréséhez.

Kapcsolattartó:Czigány Zoltán Tel.:+36 30 997 9935

Homlokzatszerelési igényeinek megfelelően alakítható

Magas épületek homlokzatainak szerelésére, szigetelési, javítási munkák elvégzésére a függesztett munkahíd bérlése a legrugalmasabb megoldás.

Tetszőlegesen kiépíthető, akár 16 m hosszúságú, akár két szintes, vagy épületsarkoknál befordított munkahidak kompromisszumok nélküli megoldást biztosítanak.

A moduláris kiépítés és a felfüggesztési megoldások változatos módja biztosítja, hogy  gyakorlatilag bárhová felszerelhető a munkahíd.

A kiszállítást és helyszíni szerelést, áthelyezést is elvégezzük.

Hőtőtornyok, víztartályok, adótornyok karbantartása

Különleges feladatok esetén, ipari környezetben végzett karbantartásoknál kényelmes és biztonságos megoldás. Akár a nagy magasság, akár az ipari technológia megkövetelte közeg (savas, lúgos, magas hőmérséklető, stb.) elérhetőek speciális függesztett rendszereink segítségével.

A testre szabott kialakítás és könnyő stabil kezelhetőség egyaránt jellemzi ezeket a megoldásokat.

A kialakítás megtervezését, a hidak helyszínre szállítását és telepítését szakembereink végzik.

Kérje szakértői segítségünket!

 

 

Szélerőmővek karbantartása

A mai idők jellegzetes tájképi eleme a szélerőmővek sudár oszlopai és hatalmas rotorlapátjai. Csak a szakemberek tudják, milyen fontos és milyen összetett feladat ezek karbantartása, javítása.

Speciális függesztett rendszereinkkel minden típusú ellenőrzési, javítási és karbantartási feladat elvégezhető az erre a célra kialakított Skytec Access rendszerekkel.


Rendszeres karbantartási feladatokhoz kérjen egyedi ajánlatot!