Tisztító hidak és létrák

Tisztító hidak és létrák

Az üvegtetők, átriumok külső és belső elérése gyakran komoly fejtörést vagy költséges, a beltéri mőködést zavaró, megoldást igényel. A Skytec Kft. szerelőhídjai (access gantry) minden távolságot áthidalnak. Kapcsolat:+36 30 670 0034

Kérjen ingyenes tanácsadást!

Üvegtetők és átriumok külső és belső elérésének biztosítása.

A kupolák, üvegtetők karbantartása, tisztítása minden igényes épületen szükséges feladat. Gyakran az épület üzemelése, nehézkessé teszi a belső térből talajszintről való, elérést.

A külső téri vagy belül függesztet munkahidak, állandó elérést biztosítanak ezekhez a feladatokhoz.

A tisztító szerkezetek, elektromosan vagy manuálisan vezérelhetők és könnyen elrejthetők.
Kül- és beltérre egyaránt kiépíthető megoldásokkal, minden elérhetőségi igényt meg tudunk oldani. Kupoláknál forgózsámolyos, vagy az üvegszerkezetek mentén, egymással szemben elhelyezett párhuzamos sínpárra támaszkodó, acél vagy alumínium szerkezetekkel.
(Budapest, Aquaworld)

.

Meglévő tetőkön, utólagosan elhelyezett karbantartó híd állandó és kényelmes elérést biztosít. A tetőn lévő berendezések kezeléséhez, szigetelés javításokhoz, illetve bármilyen, a tetőn végzendő feladat elvégzéséhez.
(Budapest, Keleti pu.)

.

.

.

Új építésnél is gyakran használhatóak a karbantartó hidak. Tapasztalataink szerint gyakran az üvegszerkezet beszerelése is a hidakról történik, jelentős kivitelezési költségeket megtakarítva.
(Skócia, National Heritage Center)

.

.

.

A kupolák külső elérésere a legalkalmasabbak a körbeforgó létrák. Ezek íve követi az üvegfelületet, csúszásmentes lépcső vagy járófelület nyújtja a karbantartás biztonságát. A körbeforgást manuális, vagy a hídról irányítható elektromos meghajtás végzi.
(Budapest, Aréna Pláza)